Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gi
gitarist - 12-12-2005 21:13:08
Vrije tijd & Tuin

Elektrisch gitaar

hoi,


tsja, zoveel antwoorden op één vraag wordt je niet veelwijzer van. het ververlende is nog dat ze allemaal een punt hebben. het beste samengevatte advies is:



geef je kind waar het gemotiveerd voor is. bespreek de mogelijkheid van les op een klassieke gitaar. het is zeker een verrijkende ervaring voor later. als ze dat niet wil, dan zeker ook niet doen.
neem iemand mee naar de winkel om je bij de aankoopte helpen. hoewel zo'n eerste gitaar geen topper hoeft te zijn is het zonde als je met een waardeloos stuk hout thuiskomt.
het feit dat maar zo weinig mensen, ondergetekende incluis, van dit merk gehoord hebben zegt ook heel wat. goede,bekende en goekope alternatieven zijn: stagg, squire, epiphone, fernandez,samick, aria, vester
laat iemand die verstand heeft van gitaren en meeneemt naar de winkel de gitaar met de versterker testen. vraag hem naar de klankmogelijkheden en sustain. houdt daarbij altijd rekening dat je een gitaar zoekt voor een beginner.

succes en groeten, robert