Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gu
guust flater - 06-11-2019 16:56:38
Geldzaken & Recht

Werkongeval, zorgkosten zelf betalen?!?

Als je in functie bent en je werk bestaat uit het publiek rustig tehouden en daar komt letsel uit voort dat heb je ongeval onder werktijd en dus je baas is volledig aansprakelijk voor je en daar is hij ook voor verzekert en dus alle kosten die jij hebt gemaakt moet hij betalen en ik zou als ik jou was bij de arbeidsinspektie melding van maken en ook vragen om het te behandelen.want jou baas laat je werk doen waar je dus beschadigt van kan worden.
het cao kan zoveel staan maar de regels van het burgelijk wetboek moeten hier gehandeert worden.en met dat werk wat jij doet was ik allang lid geworden van de vakbond want die kunnen ook procedures en je baas sommeren om te betalen en dat kleine beetje wat je per maand betaald is jou garantie  dat je in dit soort zaken bijstand hebt.dus ga naar de arbeidsinspektie en laat je niet ervoor oplaten draaien.