Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 07-11-2019 16:42:34
Geldzaken & Recht

Tips gezocht geld besparen

Komt je familielid niet in aanmerking voor zorgtoeslag, dan heeft hij/ zij een inkomen van €30.000 bruto. daar kun je heel wat van doen.
ook een hoop schulden aflossen,
als je een regeling met de schuldeisers hebt getroffen en iedereen is tevreden, waarom zou je meer willen aflossen?
waar je wel op kunt letten is, hoe je familielid die €500 maandelijks krijgt. op een aparte bankrekening waar hij niet rood op mag staan, of contant. het belangrijkste is, dat hij niet even mag lenen van een andere rekening. op=op.
wat hij zelf kan doen om rond te komen, is kijken naar de wekelijkse aanbiedingen van de supermarkt. kan hij ook vinden op reklamefolder.nl of spotta.nl.
en niet snel wat halen bij mcdonalds of de friettent. elke dag vers koken. dat is voor een persoon niet zoveel werk, maar je moet je er even toe zetten. en het kan gemakkelijk met groente en vlees uit de reklame.
dat is het voordeligst. en zo weinig mogelijk kant en klaar kopen, geen verspakketten. en kijken op internet voor eenvoudige kookrecepten. bv op pinterest,