Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Iv
Ivo W - 09-11-2019 22:25:57
Vakantie & Reizen

Vacansoleil

Vorige week was er ook gewoon vroegboekkorting. en gratis annuleren geldt op alle boekingen waarvan de annulering voor 31 december plaatsvindt.

de prijzen en voorwaarden zijn nog exact hetzelfde als vorige week. het enige wat veranderd is, is het 'extraatje' wat uitgelicht wordt op de website en in de reclame uitingen. u voelt zich dus bedonderd om helemaal niets. 

opgelicht bent u in elk geval zeker niet. vacansoleil levert haar vakanties tegen redelijk marktconforme prijzen. ze verkopen niet iets zonder te leveren of tegen woekerprijzen ver boven die van hun concurrentie. van oplichting is geen sprake. 

tot slot: het mag inmiddels toch wel algemeen bekend zijn dat zeker reisaanbieders, maar eigenlijk alle 'verkopers' regelmatig prijzen en/of voorwaarden aanpassen? dat mag gewoon en dat mag de ondernemer op elk willekeurig moment doen. voor overeenkomsten die al gesloten zijn geldt de oude prijs, voor nieuwe overeenkomsten geldt de nieuwe prijs. zo simpel is het. en ook dat heeft helemaal niets met oplichting te maken.