Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Li
LisaW08 - 10-11-2019 16:41:01
Geldzaken & Recht

Moet ik de fout van verwarmingsbedrijf betalen?

Bedankt voor alle snelle reacties!

antwoorden op de open vragen:

- het is een koophuis.

- het laminaat is 7-8 jaar geleden door de vorige bewoners gelegd en ligt door het hele appartement doorgetrokken. de schade bevindt zich in de gang die aansluit op woonkamer, slaapkamer en keuken. daardoor moet ik helaas de vloer in het hele appartement vervangen. de vloer alleen in de gang vervangen zal niet mooi zijn omdat alles erop aansluit. er wordt maar 34 euro vergoed omdat alleen het kapotte laminaat wordt vergoed, alleen in de gang (ca 300 euro), met een dagwaarde van 12%. 

- feiken verwarming heeft de lekkage op 12 oktober inderdaad zelf gedicht. met het tegensprekende verhaal. dichtingsringen moesten worden vervangen, tweede monteur die lek kwam dichten zei dat plastic onderdelen waren afgebroken, via de mail werd gezegd dat onderdelen poreus waren geworden. drie verschillende verhalen dus. 

- ik heb de lekkage pas een maand later ontdekt omdat het kleine drupjes waren die achter de wasmachine drupten. de wasmachine staat op een ongelegde betonvloer. het water is dus heel langzaam hierin gesijpeld en vervolgens onder het laminaat in de gang, waar de kast met cv ketel en wasmachine aangrenst. ook ben ik in die maand veel voor werk onderweg geweest en heb ik vrij weinig gebruik gemaakt van de wasmachine of verwarming.