Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

latevogel
latevogel - 13-11-2019 20:23:50
Geldzaken & Recht

Werkplekverhuizing

Het is bij ons op het bedrijf zo dat het eerste uur reistijd voor jouzelf is en de rest voor de werkgever. nu is het wel zo, dat wij niet op een vaste plaats werken maar i.v.m. het werk, controle gasleidingen, overal in het land. momenteel reis ik 4 uur per dag, dus zijn er 3 betaalde reisuren voor de werkgever. voor de duidelijkheid, ik weet niet hoe het geregeld is in uw branche! informatie zou u op kunnen vragen bij een vakbond of mogelijk het uwv.
verder las ik dat u behoorlijk met uw baan bezig bent en mogelijk een andere neemt voor 7 maanden. als u een vakman bent is dat geen probleem, bent u gemakkelijk vervangbaar, dan zou ik bij deze werkgever blijven. vast werk is tegenwoordig moeilijk te vinden als u geen vakman bent en gemakkelijk bent te vervangen. spreekwoord: "gooi geen ouwe schoenen weg voor je nieuwe hebt."