Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 19-11-2019 10:16:44
Huishouden & Energie

Tocht mogelijk vanuit bovenwoning ?

Volgens de wetgeving dient uw woninbbouwcoörperatie een huurdersvereniging te hebben, benaderd die.

dan heb ik nog wel een mogelijke oorzaak zoals ook bij mij het geval was, zonder echte hinder: is uw cv installatie nog een open installatie d.w.z. een installatie waar de lucht vanuit de directe omgeving wordt aangezogen en niet door een aparte pijp naar het/van het dak (gesloten installatie) dan is het heel goed mogelijk dat iindien de installatie inpandig is en in een kast in de kast een gat in de vloer is en de benodigde lucht dan vanuit de kruipruimte wordt aangezogen.

tocht vanuit een andere woning lijkt (ook) mij onmogelijk. dan zouden er behoorlijke gaten in de tussenmuur moeten zitten en ook nog aan weerszijden.

de huurdersvereniging is lid van de woonbond. daar kunt u ook zelf individueel lid van worden en daar nader advies vragen m.b.t. uw klacht https://www.klachtenkompas.nl/bedrijf/spotify/details?companyid=df28043c-514a-4edb-90b4-633868ddc1b1" target="_blank">https://www.woonbond.nl/huurderslijn