Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 22-11-2019 00:06:09
Geldzaken & Recht

Mag cbr een 18-jarige, 21 weken laten wachten op een gezondheidsverklaring?

Mijn door u gevraagde reactie: is uw vraag over een 18-jarige serieus?
lang verhaal met veel overbodige informatie die ik niet alles ga lezen.
maar..... heeft u geen kranten gelezen en kijkt u nooit naar het nieuws? er wordt nl al erg lang over de problemen bij het cbr bericht.
wat u accepteert moet u zelf weten maar zij is meerderjarig dus de hele zaak is haar aangelegenheid. ze is nog jong, ernstiger is het voor ouderen bij wie het rijbewijs verloopt door de problemen bij het cbr. of mensen voor wie het van belang is voor de uitoefening van hun beroep, gehandicapten die de deur niet uit kunnen, zelfs niet om eten te halen. leerzaam lijkt me voor een 18-jarige - die kennelijk ook het nieuws niet volgt - dat alles in het leven niet altijd zo loopt als je hoopt. en wat meer reistijd? ze is toch geen 100 jaar dat elke minuut telt? ik denk ook niet dat het helpt dat u zo voor haar (mee) klaagt, integendeel. ze komt net kijken en het gaat nb ook nog over stage lopen en met het ov gaan. de halve wereld doet dat.