Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 23-11-2019 08:44:26
Auto & Vervoer

Wie heeft er voorrang ?

Als je goed kijkt op de foto en op google maps is het nog duidelijker, er zijn 2 witte strepen op de weg met een stuk bestrating er tussen.
dan moet het een verkeersdrempel zijn bij  een uitrit of inrit, hoe je het maar wilt noemen. in ieder geval iets, wat je niet moet negeren.
ook stond er bij de bocht een auto die daar niet mocht staan. dus je moeder had extra voorzichtig moeten zijn toen ze uit de straat reed. bovendien is de weg waar ze op wilde rijden zo smal dat je elkaar daar niet kunt passeren. ook al zou ze voorrang hebben gehad, dan nog had ze de bocht naar links niet kunnen maken.
ik denk dat je moeder had moeten wachten tot de andere automobilist gepasserd was.
het lijkt op voorbeeld 6 van de volgende link:
https://auto-en-vervoer.infonu.nl/verkeer/60873-uitrit-of-inrit-herkennen-en-de-verkeersregels.html" target="_blank">https://auto-en-vervoer.infonu.nl/verkeer/60873-uitrit-of-inrit-herkennen-en-de-verkeersregels.html