Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

er
erky - 27-11-2019 13:36:41
Computers & Telefonie

Muziekmappen willen niet op muziek aan gepast worden steeds op diverse bestanden

Hoi cornelis jan,
open de verkenner eens klik dan met rechts op de map "muziek" en kies "eigenschappen". nu staat er in dat venster een regel met deze bibliotheek optimaliseren voor. kies dan muziek. kijk dan eest of dat geholpen heeft.

daarna denk ik te begrijpen dat er geen mappen tegelijk afgespeeld kunnen worden. probeer eens met rechts op een map met muziek te klikken en kies dan "afspelen" of "afspelen met". helpt dat?

dan is er hier bij de antwoorden al iemand die de tip geeft een andere muziekspeler te downloaden. dat kan, dat zijn meestal spelers die een eigen 'bibliotheekbestand' aanmaken. dat is vergelijkbaar met de afspeellijsten van de oude bekende microsoft media player. overigens is het goed even te controleren welke speler nu de muziek doet. groove of media player. standaard kun je dat instellen bij apps:
klik start, klik tandwieltje (instellingen), daarna apps en vervolgens standaard apps. bij muziekspeler kun je zien welke nu standaard is en klik dan op dat vak om het eventueel anders in te stellen naar jouw favoriete speler.

ik ga er van uit dat je nu zeker de zaak zelf onder controle hebt.
succes ermee,
erky