Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Fe
Ferrys1 - 27-11-2019 13:55:35
Computers & Telefonie

Muziekmappen willen niet op muziek aan gepast worden steeds op diverse bestanden

hallo cornelis jan. ik heb in windows 10, verschillende muziekmappen. daarvan heb ik nooit de eigenschappen hoeven aanpassen naar muziek. windows zet de folder attributes kennelijk automatisch naar muziek. als je het standaard muziek folder op c:\ bekijkt heeft deze wel de muziek instelling? als dat zo is en je kopieert dit folder naar bijv. d:\ wordt deze instelling dan meegenomen ? heb je dit al eens geprobeerd ? als dat niet zo is, en je kan de instelling ook niet handmatig aanpassen of de instelling wordt niet opgeslagen dan is er een echt probleem.


je kan proberen een nieuwe gebruiker aan te maken, en daarmee in te loggen en het bovenstaande nogmaals proberen.


werkt dat wel, dan zit het probleem in je gebruikersprofiel. je kan dan overwegen alles over te zetten naar het nieuwe profiel, en daarna het oude profiel verwijderen. dit kan ook goed met de volgende gratis tool box: https://windows-repair-toolbox.com/ item: tools/repairs/account fixer. je vind hier ook het tool system file checker (sfcfix) voor een algehele check. als bovenstaande allemaal niet helpt en je vind je klacht belangrijk,


zou je een systeemherstel kunnen doen met behoud van je persoonlijke bestanden. zorg wel voor een volledige back-up.


succes !