Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ingwebcare
ingwebcare - 28-11-2019 14:14:43
Geldzaken & Recht

Problemen met ing over tan code

goedemiddag!

jammer om te lezen dat jullie het gevoel hebben dat er voor mensen met een beperking geen mogelijkheid meer is tot het online bankieren. dit is zeer zeker niet aan de orde, ook mensen met een beperking kunnen blijven bankieren.

de tan-code gaat inderdaad verdwijnen. als alternatief daarvoor kan de partner gebruik gaan maken van de mobiel bankieren app óf de ing scanner, die keuze mag zij helemaal zelf maken.
ik stuur je even een link mee met meer informatie: https://www.ing.nl/particulier/mobiel-en-internetbankieren/internetbankieren/bevestigen-is-veranderd/index.html

mochten jullie er niet uitkomen, neem dan vooral even contact op met onze klantenservice via 0031 20 22 888 88, start een chat via mijn ing óf stel je vraag via social media! we helpen jullie graag verder!

groet,


lysanne


ing webcare