Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 29-11-2019 10:09:56
Computers & Telefonie

Toetsen op laptop vervagen al na 4 maanden

Heeft u de laptop rechtsreeks bij hp gekocht?
zo niet, dan heeft u zich tot het verkeerde adres gemeld. volgens de consumentenwetgeving is de verkoper aansprakelijk indien een bij hem/haar gekocht product niet voldoet resp. defecten vertoont en ddan is de verkoper ook nog degene die dient te bwijzen dat de oorzaak niet aan het product is gelegen.
dat geldt uiteraard dan ook indien u het product wel rechtstreeks bij hp zou hebben gekocht. als hetgeen men kennelijk bij hp stelt waar zou zijn zou dit ook al eerder bij u hebben moeten voorkomen en het lijkt mij dus werkelijk 'een brrodje aap verhaal'om er van af te komen. maak eventueel gebruik van de verwijzing inzake ook melden bij consuwijzer.
ik geef u nu verwijzingen naar de in deze relevante regel- en wetgeving:

http://www.consuwijzer.nl www.wetboek-online.nl/wet/bw7/17.html www.wetboek-online.nl/wet/bw7/18.html http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/20.html http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/21.html http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/22.html http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/23.html http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/24.html http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/25.html" target="_blank">www.consuwijzer.nl   of meer in detail https://www.consuwijzer.nl/garantie-reparatie-geld-terug/gekocht-maar-kapot/wat-zijn-mijn-rechten" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl/garantie-reparatie-geld-terug/gekocht-maar-kapot/wat-zijn-mijn-rechten  en/of deze https://www.consumentenbond.nl/juridisch-advies/garantie-reparatie/garantietermijn/garantie-binnen-garantietermijn" target="_blank">https://www.consumentenbond.nl/juridisch-advies/garantie-reparatie/garantietermijn/garantie-binnen-garantietermijn  qua wetgeving integraal


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/17.html" target="_blank">www.wetboek-online.nl/wet/bw7/17.html


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/18.html" target="_blank">www.wetboek-online.nl/wet/bw7/18.html en evt. verder ook: 


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/20.html


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/21.html


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/22.html


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/23.html


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/24.html


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/25.html