Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

be
beloe - 07-12-2019 07:12:49
Garantie & Verzekeringen

Problematische schade afwikkeling met ced

Beste mensen,bedankt voor alle reacties.maar waarom gaan jullie allemaal in overhet ontstaan van de schade en hoe dit is gebeurt.
dit is mijn vraag niet.
mijn vraag is:wat kan ik doen tegen dit grote verschil in taxateur en schadehersteller.voor de betweters:ik stond voor het stoplicht te wachten en bus wilde op voorsorteervak op linker vak invoegen en raakte punt van de achterbumper en schuurde toen langs de hele zijkant van de auto.door de klap is blijkbaar tankklepje opengesprongen en toen afgebroken.dat tank klepje is echter mijn minste zorgen.
ik vraag mij werkelijk af waarom er hier van die betwetwrs zitten die mijn verhaal in twijfel trekken.ik vind dat ik in mijn recht sta.al deze schades zijn ontstaan door de aanrijding.waarom zou ik daar over liegen?????????