Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 08-12-2019 13:58:15
Geldzaken & Recht

Abnamro laat roodstaan voor senioren ouder dan 75 jaar volgend jaar niet meer toe

Ik ben wel heel erg benieuwd wat de reactie is als u een klacht m.b.t. leeftijdsdiscriminatie neerlegt bij bijv. http://www.kifid.nl" target="_blank">www.kifid.nl in de context dat het al gedurende enige jaren niet meer mogelijk is om bijv. bij aankoop van een auto een lening te verkrijgen na bereiken 75 jarige leeftijd.

het lijkt mij bovendien redelijk onmogelijk om te voorkomen dat iemand die ouder is dan 75 jaar door omstandigheden kortdurend 'rood' komt te staan en mede omdat het 'rood staan'dan ook veroorzaakt kan zijn door redenen die aan de bank zelf zijn te verwijten. ik zal zo de regeling gaan zoeken. heeft u een link?

hoe dan ook, hier ziue ik er niets over: https://www.abnamro.nl/nl/prive/lenen/rood-staan/privelimiet-plus/index.html" target="_blank">https://www.abnamro.nl/nl/prive/lenen/rood-staan/privelimiet-plus/index.html  en bij dezxe ook niet: https://www.abnamro.nl/nl/prive/lenen/rood-staan/index.html" target="_blank">https://www.abnamro.nl/nl/prive/lenen/rood-staan/index.html  kan het zijn dat u iets niet helemaal goed heeft gelezen of begrepen?