Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 09-12-2019 20:10:05
Geldzaken & Recht

The body shop stort geld niet terug.

Kijk eens naar deze info: https://www.keurmerk.info/nl/consumenten/klacht/" target="_blank">https://www.keurmerk.info/nl/consumenten/klacht/ en ook https://ictrecht.nl/2011/06/20/een-klacht-over-een-webwinkel-ga-naar-consuwijzer/" target="_blank">https://ictrecht.nl/2011/06/20/een-klacht-over-een-webwinkel-ga-naar-consuwijzer/   ik noem beide omdat ik bij het bekijken van de web site van the body shop on-line geen aansluiting zie bij een keurmerk.
bij consuwijzer vond u ook een voorbeeldbrief die u kunt benutten (en aangetekend verzenden). 'claim'daarin dan ook de porto kosten van de brief die u verzend.

een top: als het even kan, nooit betalen voordat de artikelen zijn onvangen. ( https://www.thebodyshop.com" target="_blank">https://www.thebodyshop.com)