Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ev
evertgd - 13-12-2019 13:17:06
Geldzaken & Recht

Bezwaar positie raam bouwcomplex bij "de buren"

Dat wordt moeilijk. u had al bezwaar moeten maken bij de gemeente, terwijl het plan ter visie lag en geen (mondelinge) afspraken maken met de projectontwikkelaar. waarschijnlijk hebt u niets op papier, dus hebt u geen been om op te staan.

de projectontwikkelaar wijzen op de afspraak, heeft geen zin. de bouw is al in gang gezet, de positie van de ramen bepaald. dat achteraf veranderen, kost een boel geld en daar zitten projectontwikkelaars niet op te wachten. een bezwaar bij de gemeente indienen, helpt in dit stadium ook niet meer, het wordt niet-ontvankelijk verklaard, omdat de bezwaartermijn (ruim) verstreken is.

kortom, u zult ermee moeten leren leven. of verhuizen. wel kunt u waarschijnlijk in aanmerking komen voor planschade. zoekt u dat eens uit bij de gemeente. uw huis wordt tenslotte minder waard hierdoor en dat kan een aardig bedrag opleveren.