Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 14-12-2019 15:14:38
Geldzaken & Recht

Help stukadoor laat het afweten:(((

U kreeg al een aantal verwijzingen maar ik vrees dat er in dit geval weinig anders op zit dan hier lering uit te trekken.
ik ga er hierbiju vanuit dat u te maken heeft gehad met een beunhaas die ook nergens bij is aangesloten. hoewel u recht heeft op schadevergoeding, m.i volledig m.b.t. alle kosten zal het verkrijgen van recht niets anders naar mijn mening betekenen dat u een civiele procedure zult moeten starten, te beginnen met het inschakelen van een gerechtsdeurwaarder. bent u lid van de ver. eigen huis, schakel die dan in of uw rechtsbijstandsverzekeraar als u die heeft. 

hoe dan ook is er overduidelijk sprake van een wanprestie en ik geef u nu een verwijzing naar een in deze zeer relevant wetsartikel.
bij consuwijzer (o.a.) kunt u al wel een voorbeeld brief vinden om zelf te beginnen met een aangetekend te verzenden schrijven waarin de 'vordering'tot naleving resp. schadevergoeding. http://www.wetboek-online.nl/wet/bw6/74.html" target="_blank">http://www.wetboek-online.nl/wet/bw6/74.html