Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 14-12-2019 17:54:48
Winkels & Webshops

About you komt afspraak niet na. hoe kan ik dwingen dat zij afspraak nakomen.

Hallo marcokuif , 


wat kan ik doen wanneer ik een verkeerd of beschadigd artikel heb ontvangen?




dat is natuurlijk niet de bedoeling! mocht je een beschadigd artikel ontvangen hebben of mocht er iets mis zijn met jouw bestelling, dan kun je de items natuurlijk gratis terugsturen. het zou fijn zijn moest je op je retourformulier aangeeft wat er mis mee was zodat wij dit snel kunnen controleren en ervoor kunnen zorgen dat je je geld zo snel mogelijk terug krijgt. 


ik heb een klacht over een artikel, wat nu?




wij willen je natuurlijk altijd de beste service verlenen maar het kan soms voorkomen dat je een klacht hebt over de service of een product. mocht dit het geval zijn neem dan contact op met onze klantenservice per email of telefoon. we reageren altijd binnen 24 uur op jouw klacht die je per email stuurt en gaan dan op zoek naar een oplossing. binnen 14 dagen krijg je altijd een inhoudelijke reactie over jouw klacht. we willen er natuurlijk het liefst samen met jou uitkomen, mocht je niet tevreden zijn met de geboden oplossing dan kun je jouw klacht ook voorleggen aan de geschillencommissie thuiswinkel via www.sgc.nl of via het europees odr platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/). 

about you is aangesloten bij thuiswinkel.org , u kunt daar een klacht indienen , klik op de rode regels . 

https://www.thuiswinkel.org/leden/about-you/certificaat" target="_blank">https://www.thuiswinkel.org/leden/about-you/certificaat 

https://www.thuiswinkel.org/consumenten/klacht-indienen" target="_blank">https://www.thuiswinkel.org/consumenten/klacht-indienen