Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 15-12-2019 10:40:15
Auto & Vervoer

Met welke elektrische steps mag je wel de weg op in nederland?

Heel simpel, zoals gesteld in de uitzending: alleen die steps die zijn toegelaten door de rdw en de rdw is dus de instantie die u daarop antwoord kan geven. https://www.rijksoverheid.nl/contact/contactgids/rdw" target="_blank">https://www.rijksoverheid.nl/contact/contactgids/rdw ik neem aan dat men het ook wel weet bij de anwb. 
verreweg de meeste kleine steps zijn hoe dan ook niet toegestaan op de openbare weg. als ook gisteren gemeld in de uitzending: men mag wel verkopen maar behoort er dan wel bij te melden of ze zijn toegestaan op de openbare weg.

aanvullend: anders dan dat u stelt zijn m.i. de regels wel erg duidelijk: niet goedgekeurd dus mag het niet!  (vergelijk het met de duidelijke regels voor bijv. fietsers, verlichting, richting aangegevn, links van de weg rijden, door rood licht etc. allemaal zeer duidelijke regels! en nog één: de maximum toegestane snelheid voor auto's.