Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sira
sira - 16-12-2019 13:28:12
Voeding & Gezondheid

Mag een dierenkliniek kosten in rekening brengen zonder het te melden?

Shoppen (prijzen vergelijken) bij meerdere dierenartsen loont.

ik heb zelf van begin "70 tot eind "90 bij een dierenarts gewerkt. toen hij er mee stopte, moest ik ook iets anders.

de belangrijke eerste beoordeling: hoe groter de praktijk en hoe meer dierenartsen + assistenten, hoe hoger de kosten zullen zijn.

ik ben een beetje uit de prijzen, maar een grote cocktail voor een hond kost bij veel dierenartsen al gauw tussen de € 60, en € 90, -. in de omgeving van groenekan zit/zat een dierenarts die er € 17,50 voor rekent. pas overigens op voor over-enten.

tandsteen verwijderen bij mijn eigen kat (assistentewerk): 3 dierenartsen gebeld die alle 3 tussen de € 100,- en € 200,- berekenden. de 4e dierenarts berekende € 39,50.

men kiest vaak voor een dierenarts die dicht in de buurt zit, maar het kan lonen als je er wat meer kilometers voor moet rijden.
een pak suiker 10 km verderop halen, omdat die 3 ct goedkoper is, loont natuurlijk niet. maar 15 km rijden op het bedrag, zoals in mijn voorbeeld met tandsteen, loont wel.

er was ooit een site waar je de prijzen tussen verschillende dierenartsen kon vergelijken. helaas is die off-line gegaan.