Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ru

Last van achtergrondmuziek -geluiden tijdens radio- en t.v. programma's

Het is nu 16-12-2019 en nog steeds worden bijna alle programma's voorzien van ongelooflijk irritante en absoluut onnodige "achtergrondmuziek". het is inderdaad niet makkelijk om nog de gesprekken te volgen en/of niet heel gestrest te raken. het lijkt alsof drummers en bassisten een soort podium krijgen om hun muzikale frustraties te kunnen botvieren bij bijna alle tv-programma's. bovendien lijkt er een wedstrijd gaande tussen reclame en omroep om de het meest irritant over te komen bij de kijker/luisteraar, qua geluid dan. ook de functionaliteit van het geluid/lawaai bij zowel commerciële - als publieke omroep is vaak niet te ontdekken.
ik snap dat veel mensen overstappen naar netflix e.d., want daar is zelden irritant en/of onnodig en/of niet functioneel geluid waar te nemen.
mensen, de wereld is al vol ongewenste en irritante geluiden. doe daar als publieke of commerciële omroep toch alsjeblieft niet aan mee! temeer omdat steeds meer mensen in de tegenwoordige zomers tv kijken in de tuin. dan mogen de buren ongewild "meegenieten" van de door de omroepen veroorzaakte geluidsorgies!