Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 18-12-2019 09:53:37
Winkels & Webshops

Voetenzak

Dit lijkt mij een lastige zaak. hoewel in ieder geval de europese regels m.b.t. consumentenbescherming van toepassing zijn heeft u kennelijk de zak in ieder geval niet in de originele verpakking teruggezonden. uiteraard is het wel een feit dat het constateren of, zoals in dit geval, de zak waterdicht is alleen maar kan om de zak te gebruiken.

in dat geval is m.i niet het recht om terugzending volgens regelgeving on-line aankopen van toepassing maar het feit dat de aankoop niet voldoet aan de daaraan gestelde en ook voorgestelde verwachting. zie daarom deze: http://www.wetrecht.nl/rechten-bij-consumentenkoop/" target="_blank">http://www.wetrecht.nl/rechten-bij-consumentenkoop/ en deze https://www.consuwijzer.nl/garantie-reparatie-geld-terug/gekocht-maar-kapot/garantie" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl/garantie-reparatie-geld-terug/gekocht-maar-kapot/garantie  lees kapot als voldoet niet aangestelde verwachting. of deze https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/bescherming-van-consumenten/vraag-en-antwoord/welke-garanties-heb-ik-op-een-product" target="_blank">https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/bescherming-van-consumenten/vraag-en-antwoord/welke-garanties-heb-ik-op-een-product  men behoort de zak of waterdicht te maken of u een nieuwe toe te zenden. eerst als dat niet kan heeft u recht op uw geld terug.

op zowel de site van consuwijzer als bij consumentenbond kunt u een voorbeeldbrief vinden. u kunt ook hulp vragen bij http://www.juridischloket.nl" target="_blank">www.juridischloket.nl.

ik zie geen nederlands keurmerk. ik neem aan dat u niet deze in maastricht bedoelt https://verpleeg-shop.nl/" target="_blank">https://verpleeg-shop.nl/ maar verpleegshop.nl welke website ik raar maar waar nu kennelijk niet meer kan bereiken anders dan nu de melding dat deze site is gereserveerd. ik zag eerder wel een bedrijf met levering vanuit duitsland.


bent u lid van een patiéntenorganisatie of van een organisatie voor senioren zoals kbo/pcob of anbo, benader die dan.