Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Kroonzetten wanneer geoorloofd bij vgz tandarts verzekering?

Ik begrijp dat u een aanvullende tandartsverzekering wenst en die nu nog niet heeft, of beperkter dan wat u nu heeft. in dat geval is het niet meer dan normaal en gebruikelijk dat alle ziektekostenverzekeraars dan navraag doen naar de te verwachten kosten. als er dan sprake is van het al vooraf goed bekend zijn met de te verwachten kosten kan en mag de aanvullende verzekering zoals u die wenst worden geweigerd.
dit soort zaken zijn een vaker voorkomend probleem bij wijziging of aanvulling van een polis of veranderen van verzekeraar.

als u een lopende polis heeft met daarin de vergoedingsvoorwaarden zoals bijv. bij vgz ad. max. € 500,00 wordt dat gewoonweg zonder problemen vergoed.