Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lo
lovewinnie - 21-12-2019 08:25:47
Winkels & Webshops

Kindervuurwerk veroorzaakt evenveel trauma bij dieren als gewoon vuurwerk.

Dat vuurwerk moet echt afgeschaft worden of indd met oud en nieuw . niet eens voor de huisdieren, heb er 2. maar meer voor de zeer onverantwoordelijke tokkie ouders die hun 6/7 jarige buiten laat rond lopen met rugzak vol kindervuurwerk en een aansteker . voor paar euro zijn ze heel de dag foetsie.
er zijn nu eenmaal ouders zonder hersencellen die dit normaal vinden. dan die 10+ kinderen die het voor de grap naar fietsers en huisdieren gooien want dat is zo grappig.. nou ik heb laatst bij een kind mijn flesje  water er over heen gegooid nadat hij tot 2x toe z'n bloem naar mijn hond gooide . vraag 2x , zou je even willen wachten tot ik voorbij ben. en hop krijg er gewoon een naar me toegegooid en zegt, maak ik zelf wel uit. nou dus 2x netjes gevragen. 3e keer passeer ik en spuit mijn fles water leeg in zijn tas. hij boos en ik, maak ik zelf wel uit.  kinderachtig, ik weet het maar soms pff .