Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mo
mof - 23-12-2019 13:02:12
Vrije tijd & Tuin

Fit for free prijsverhoging

U heeft vooruitbetaald.
als u niet wilt dat per automatische incasso wordt verrekend dan heeft u te allen tijde het recht deze incasso stop te zetten. dit is een gunst van u aan fit for free.
als in de alg voorwaarden staat dat eventuele naheffingen ivm prijsverhogingen doorberekend worden, maar niet expliciet dat ze per automatische incasso worden geheven, dan heeft u daarvoor sowieso geen toestemming gegeven en is fit for free in overtreding als ze de incasso doorvoeren.

probleem dat nog heerst: mag fit for free de voorwaarden wijzigen?

u betaalt per maand en niet per vier weken. dit dor free is gehouden aan de per maand betaling. als u 24 maanden cooruit heeft betaald kan slechts nog een indexatie volgen, waar u een extra betaling wegens inflatie etc moet doen. fit for free moet duidelijk maken wat het correctie percentage is. zij mogen niet zomaar vier extra weken van u vragen omdat zij eenzijdig de voorwaarden wijzigen.