Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 24-12-2019 16:11:20
Voeding & Gezondheid

Hagel in haas

Die kroon moet wel behoorlijk oud zijn geweest als hij gebroken is door een hagelkorreltje.zou je recht kunnen hebben  op een schadevergoeding, dan zul je meestal nooit de volledige kosten die je destijds hebt gemaakt vergoed krijgen. immers, je hebt er al enige tijd gebruik van gemaakt.  mogelijk heb je nog garantie op de kroon als hij niet ouder dan 5 jaar is.kijk in dit artikel:


als je het volgende leest:

porselein
kronen van porselein kunnen in veel verschillende situaties worden gebruikt. de kans dat een kroon breekt is door nieuwe technieken vrijwel uitgesloten. een porseleinen kroon ziet er natuurgetrouw uit, omdat het materiaal tandkleurig is.
https://www.kapittelhof.nl/behandelingen/kronen-en-bruggen/" target="_blank">https://www.kapittelhof.nl/behandelingen/kronen-en-bruggen/