Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Iv
Ivo W - 28-12-2019 07:58:50
Huishouden & Energie

Water uit badkraan wordt al bezigzijnde koud .

Even mijn glazen bol pakken: ah ik zie een grote dikke mist, maar geen oorzaak van je probleem.

als het echt niet aan de ketel ligt, vermoed ik een slecht werkende thermostaatkraan. maar de betreffende monteur kan je vast goed uitleggen waarom hij er zo zeker van is dat het niet aan de ketel ligt en ook kan hij vertellen welk deel van de installatie zijn 'hoofdverdachte' is.

voordeel van een kleinere lokale cv-installateur inhuren voor het onderhoud aan de installatie is in gevallen als dit dat ze meestal ook in te huren zijn voor andere loodgieterswerkzaamheden en dus verder kunnen kijken dan alleen de ketel. heb je het ketel-onderhoud lopen bij een groot landelijk bedrijf wat alleen cv-ketels, geisers en boilers levert en in onderhoud heeft, dan kijken de monteurs niet verder dan naar het apparaat waar ze voor komen. de rest (zoals de kraan in de badkamer) sleutelen ze nooit aan "want dat is niet hun pakkie-an".