Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 29-12-2019 09:11:14
Geldzaken & Recht

Hoe? wie kan me helpen, dringende vraag.!

Ik vraag mij in rede af waarom u niet eerst zelf bij uw verzekeraar heeft nagevraagd of u voor deze behandeling verzekerd bent/was.

maar ja, gedane zaken nemen geen keer en het enige dat ik kan bedenken is dat u zich kunt beroepen op het in gebreke blijven bij de naleving van de overeenkomst of in andere woorden, eenzijdige beëindiging etc. ik geef u zo een verwijzing naar de wettekst die hier voor geldt. ik adviseer u om niet te betalen maar ook om nader advies te vragen bij http://www.juridischloket.nl" target="_blank">www.juridischloket.nl  als degene die u zou behandelen is aangesloten bij een beroepsvereniging (ik betwijfel dat) kunt u daar in beklag. de wettekst waarop ik mijn advies baseer: http://www.wetboek-online.nl/wet/bw6/74.html" target="_blank">http://www.wetboek-online.nl/wet/bw6/74.html  een overeenkomst is inderdaad bindend en ook voor de behandelaar!

zie ook nog deze info m.b.t. het 'nut'. https://hypnosecentrum.nl/virtuele-maagband" target="_blank">https://hypnosecentrum.nl/virtuele-maagband  en dit brengt mij op het idee dat u uw vraag ook nog tot het hypnosecentrum te richten.