Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

newmikey
newmikey - 29-12-2019 10:29:45
Geldzaken & Recht

Hoe? wie kan me helpen, dringende vraag.!

Ik zou u aanraden een virtuele betaling te doen voor deze kwakzalverijnonsens. maar zonder gekheid, als u niets getekend heeft en zij heeft niets geleverd dan kan ze wel facturen sturen maar moet u vooral niets betalen. als zij betaling eist is het aan haar om aan te tonen dat er een behandelovereenkomst voor vier sessies bestaat en dat u wist van de vervolgafspraken. trouwens, zelfs als u van die afspraken wist, zit u nòg nergens aan vast.

een kwakzalver kan wel nèt doen alsof hij/zij dbc's opent maar dat is uiteraard echt niet zo. neem zo snel mogelijk afscheid van deze oplichtster. ga in het vervolg alstublieft naar iemand toe die u zonder fictieve behandelmethoden toe te passen serieus neemt. dit is ècht pure flessentrekkerij.