Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 30-12-2019 12:57:59
Huishouden & Energie

Tocht mogelijk vanuit bovenwoning ?

N.a.v. uw reactie m.b.t. houten vloeren van zojuist (30/12 12:44) lijkt het mij dat uw hinder dan vooral afhankelijk is van de vloerbedekking die uw bovenburen hebben en als die niet een gehele houten vloer bedekt, resp. alle houten vloeren en ook niet luchtdicht is zoals bijv. gevlochten matten,  het absoluut mogelijk is dat er dan sprake is van lekken van lucht. het lijkt mij dat u dan toch uw verhuurder kunt aanspreken op het alsdan niet luchtdicht zijn van de vloeren tussen uw woning en die van de bovenburen. aan vloeren van bovenburen kunt u niets doen. 

dit met de aantekening dat normaliter lucht naar boven stijgt door verwarming en het dan ook uw vloeren kunnen zijn waardoor lucht van uw benedenburen komt maar dat kan uiteraard alleen zo zijn als u ook benedenburen heeft of een kruipruimte als u beneden woont.

na het doorlezen van ook alle andere eerdere reacties en ook meldingen van u zie ik dat er al het een en ander is gecontroleerd etc. en ben ik zeer benieuwd naar een latere update.