Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 04-01-2020 08:53:48
Computers & Telefonie

Liedje op cd-r branden

@empee,

dat kan heel simpel.
er zijn programma's voor die de video en audio delen van een youtubefilmpje kunnen scheiden, maar je kunt het ook online laten doen, dan hoef je zelf niets te installeren, wat soms ook gevaarlijk kan zijn als je niet goed oplet.


in principe staat na het bekijken van een youtube video het geheel al op je computer in het cache gedeelte, maar om dat te vinden moet je wel wat kennis hebben en heb je alsnog een programmaatje nodig om het te splitsen


 


klik op de link hieronder en het wordt je heel simpel uitgelegd, en via die site kun je ook een "online" converter benaderen die het video en audio deel voor je uit elkaar haalt en je het audiobestand laat downloaden als mp3 of iets anders.


misschien ten overvloede, maar mp3's branden is iets anders als echte audiobestanden branden, maar dat zul je waarschijnlijk wel weten.



klik hier-> https://www.personalcomputercare.nl/computervragen/tips/muziek-downloaden-van-youtube.htm" target="_blank">hoe legaal is muziek downloaden via youtube?