Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

HappyHenny
HappyHenny - 04-01-2020 17:17:23
Computers & Telefonie

Geadresseerden van e-mailbericht terugzien

Nou, nou, nou, niemand blijkt een èchte oplossing te hebben geweten. althans niet voor windows 10....tips genoeg, maar ze leidden geen van alle tot het enige echte volledige antwoord. ik ben er even tussenuit geweest en keek zojuist of er nog iets nieuws bijgekomen was in die tussentijd.... maar het laatste antwoord, waarop ik maar niet gereageerd heb omdat dat wel wat èrg simplistisch voorgesteld was..., is het laatste gebleven.

conclusie: allemaal bedankt voor het meedenken, maar bij het verzenden van een mailbericht met geadresseerden in het (veilige) bcc-vak (en alleen jezelf in het aan-vak) is het verstandig vooraf zelf vast te leggen wie je daar allemaal ingezet hebt vóór je het verstuurt, als je later misschien nog zou willen kunnen checken of je mogelijk iemand vergeten zou kunnen zijn.... want eenmaal verzonden is dat   echt  n e r g e n s   meer   zichtbaar   te   krijgen.