Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 04-01-2020 17:23:13
Computers & Telefonie

Windows 7 ultimate upgraden naar windows 10 home/pro

Het reden dat de upgrade niet werkt is hoogst waarschijnlijk dat uw pc of laptop niet geschikt is voor windows 10. heeft u vooraf de win 10 upgrade adviser van ms opgehaald (gedowload) en geïnstalleerd? die advisor gaat dan na of de configuratie van uw systeen geschikt is voor windows 10 en bij al oudere configuraties kan het best zo zijn dat dat niet zo is. microsoft geeft ook zelf een melding daarover dat veelal upgrade vanuit win 7 mogelijk niet lukt.

ik beschik zelf nog over een laptop met win 7 ultimate en daar kan de upgrade hpe dan ook niet. ik beschikte ook over een  zelfs nog minder oude desktop dan de laptop waar al wel win 8.1 op operationeel was maar waar upgrade naar win 10 ook niet mogelijk bleek.  

zie verder de al door anderen gegeven verwijzingen.