Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 09-01-2020 11:10:21
Winkels & Webshops

Weegschaal afwijkingen

Jammer dat u het niet helemaal snapt. bij voorverpakte vis/vleeswaren is de prijs gebaseerd op de inhoud en staat er een barcode op die de prijs aangeeft.. deze code wordt aan de kassa gelezen zodat u de prijs betaald die op de verpakking staat. er wordt daar niet nog eens gewogen tenzij u losse groente of fruit heeft. deze kunt u ook zelf wegen en van een prijssticker voorzien die dan ook weer aan de kassa gelezen wordt. het extra gewicht is de verpakking waar u niet voor betaald.
anders is het sinds enkele maanden met de eieren van de "blauwe". deze zitten tegenwoordig in zg m/l verpakking van 10 stuks. echter het aantal l eieren, van 63 gr. en meer is minimaal en 80% voornamelijk m formaat. leg een doos m/l en een doos m naast elkaar en zoek de verschillen. ik ben ze zeer sporadisch tegengekomen. ze geven op dat met uitgaat van het gem. van een partij en als dat 1000 eieren zijn zal er best wel een paar l tussen zitten maar het blijft zoeken.