Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Nieuwe pvc-vloer niet naar tevredenheid gelegd: wat kunnen wij hieraan doen?

U heeft recht op een goede nakoming van de overeenkomst endient de vloer dus ook zonder naden te worden gelegd en niet door een 'lap' middel als opvulling genoemd niet te accepteren. ik geeg u zo een verwijzing naar het wetsartikel dat duid op wanprestatie maar ik teken er wel bij aan dat recht hebben niet altijd betekent dat u dat ook krijgt en soms dan ook procedren nozakelijk is. als het bedrijf dat bij u heeft gelgd is aangesloten bij een geschillencommissie kunt u daar uw klacht neerleggen. u heeft, in andere woorden herhaald, recht op een goed gelegde vloer. u kreeg ook al een verwijzing naar de vereniging eigen huis en als u geen lid bent van die vereniging kan het nuttig zijn om dan ook snel lid te worden. de verwijzing: http://www.wetboek-online.nl/wet/bw6/74.html" target="_blank">http://www.wetboek-online.nl/wet/bw6/74.html

m m.i. dient de leveranciet te zorgen voor het herleggen van de vloer op een wel acceptabele manier, op basis van de wetgeving waar ik naar verwees is de leverancier aansprakelijk en schadeplichtig te stellen.