Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 15-01-2020 00:18:14
Geldzaken & Recht

Pakketje door dhl in kliko gedumpt

zoals al een paar keer is gezegd: u moet bij de verkoper klagen. niets belachelijks aan.


een afspraak moeten afzeggen om dat pakje schoon te maken? dat komt me wat overdreven voor, geloof ik eigenlijk niet, leuk om daarmee uw klacht en verontwaardiging kracht mee te geven. en hier met iedereen blijven discussiƫren is zinloos. het is ook geen discussieforum. gewoon uw beklag doen bij waar u besteld heeft en die actie moet ondernemen en klaar (dat zijn uw rechten daarin). in de kliko doen komt vaak voor omdat mensen dat dan graag willen. misschien heeft de bezorger ook niet direct gezien of kunnen zien dat de kliko smerig was? de groene plastic zakken voor die kliko's zijn milieuvriendelijk trouwens.


hier hebben we nooit problemen met bezorgers.
voortaan dan maar bij een afhaalpunt laten bezorgen?
en verder doorleven, het is tenslotte geen halszaak. u heeft hier uitvoerig kunnen klagen, aandacht van velen gekregen, dus u bent nu toch wel opgelucht, uw ei kwijt?