Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sw
swat1500 - 16-01-2020 13:39:43
Computers & Telefonie

Media markt vervangt moederbord en is half jaar later weer stuk

Het is dus goed afgelopen voor u en uw laptop. besef dat niet gebruiken geen garantie is voor niet defect kunnen raken.  de accu van uw laptop zal bij niet gebruik snel achteruit gaan. 

ten overvloede in een laptop is de ventilator ingebouwd in het moederbord vanwege de beperkte ruimte.  het vervangen van het volledige moederbord mede gezien het defecte ad slot is veel goedkoper dan het vervangen van die onderdelen dat specialistisch soldeerwerk vereist. 
repareren onder garantie betekent dat alle defecten worden gerepareerd. 

er wordt bij een computer reparatie altijd geadviseerd eerst een back-up te maken omdat niet gegarandeerd kan worden dat gegevens niet verloren zullen gaan door de reparatie. dat gegevens niet verloren zijn gegaan is dus alleen maar meegenomen.