Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diumenge
diumenge - 19-01-2020 11:51:53
Auto & Vervoer

Bus kaartje

Uiteraard dien je dat bij arriva te vragen, maar het antwoord is simpel. in de bus kan je alleen een ritkaart kopen en en niet een kaartje voor één (of meerdere haltes). dat is om de kaartverkoop in de bus te ontmoedigen en het gebruik van de ov-chipkaart en/of los te kopen kaartje aan te moedigen. met een kwartiertje lopen had je je die uitgave kunnen besparen.


ritkaart limburg streek
 

geldig tot 1 uur en 20 minuten na afgifte/eerste check-in.
1 overstap is toegestaan.
geldig in alle lijnbussen van arriva in limburg (uitgezonderd ov-shuttle en nachtlijnen).
maximaal twee kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen gratis mee van maandag tot en met vrijdag na 9.00 uur en in het weekend en op feestdagen de gehele dag.
geldig op lijn 83 van venlo tot en met halte milsbeek helweg.
grensoverschrijdend:
- ook geldig in arriva-bussen die vanuit limburg de grens over rijden op de lijnen: 1, 21, 27, 48, 65, 86, 127, 621 en 723.
- niet geldig op een grensoverschrijdende rit op de lijnen 44, 64, 350 en sb3.

https://www.arriva.nl/limburg/abonnementen-kaartjes-1/etickets-kaartjes.htm" target="_blank">https://www.arriva.nl/limburg/abonnementen-kaartjes-1/etickets-kaartjes.htm