Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Joostje
Joostje - 20-01-2020 18:34:05
Auto & Vervoer

Cbr gezondheidsverklaring

Intussen 2020 en de problemen zijn alleen maar groter geworden. 
mijn man is beroepschauffeurs en diabeet dus wij weten dat hij elke 3jaar(!)een vernieuwd rijbewijs moet, prima. daarom in augustus zijn eigen verklaring ingeleverd en wachten op papieren voor zijn medische keuring, tijd zat want per februari 2020 verloopt zijn rijbewijs pas.... nou niet dus!
na meerdere keren contact met cbr, waarbij mijn man duidelijk aan heeft gegeven dat hij meestal meerdere keuringen moet doorlopen vanwege zijn diabetes, steeds het antwoord"oh u bent er vroeg genoeg bij, dat komt goed". op aandringen van mijn man december medische keuring kunnen laten doen met de opmerking dat alles ingeleverd was.... nog steeds niets gehoord begin januari, weer contact, "geen zorgen meneer, alles ontvangen, de aanvraag wordt bekeken".... afgelopen week weer gebeld want rijbewijs maken duurt ook een dag of 5("maar anders kan u het met spoed aanvragen hoor, cbr betaalt dan de extra kosten")..... wat schetst onze verbazing... vandaag bericht dat mijn man toch ook nog even naar de internist moet voor extra controle(wachttijd eigenlijk 70 dagen!!!!)..... dan is zijn rijbewijs al verlopen, intussen al een half jaar alles bekend bij cbr.... via een omweg net een afspraak tussen kunnen plannen vanwege een uitvaller bij internist maar het wordt erg krap. toen ik aan de dame van het cbr vroeg waar ik een klacht in kon dienen en een onkostenvergoeding als mijn man zijn werk niet uit kan voeren gaf zij aan dat het toch echt aan ons lag omdat mijn man vanwege zijn diabetes extra onderzoek nodig had..... duhhhhh..... dat hadden we in augustus al aangegeven en nagevraagd! al met al heel erg bedankt cbr, voor de stress die bij ons beiden op een hoog level zit nu omdat onzeker is of mijn man zijn rijbewijs wel op tijd is!
ik heb wel tegen de dame aan telefoon gezegd dat we meteen als het rijbewijs er is vast beginnen aan een nieuwe aanvraag ????