Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Redacteur
Redacteur - 21-01-2020 08:32:06
Auto & Vervoer

Cbr gezondheidsverklaring

hallo joostje,


 


het is inderdaad bekend dat er heel wat problemen zijn bij het cbr. kassa heeft, zoals je zelf al hebt geconstateerd, in een van de uitzendingen aandacht besteed hieraan. lees en kijk het hier terug: https://www.bnnvara.nl/kassa/artikelen/maanden-wachten-op-gezondheidsverklaring-cbr" target="_blank">https://www.bnnvara.nl/kassa/artikelen/maanden-wachten-op-gezondheidsverklaring-cbr.


 


de cbr beloofde beterschap en zou meer personeel aannemen om de drukte op te vangen. in onze uitzending raden ze aan om documenten niet per post te sturen, maar waar mogelijk digitaal voor een snellere afhandeling.


 


ook zembla heeft uitgebreid aandacht besteed aan de problemen: https://www.bnnvara.nl/zembla/videos/509384" target="_blank">https://www.bnnvara.nl/zembla/videos/509384


 


en ook de politiek mengt zich er inmiddels ook in: https://www.bnnvara.nl/kassa/artikelen/tweede-kamer-wil-af-van-onnodige-keuringen-van-rijbewijs" target="_blank">https://www.bnnvara.nl/kassa/artikelen/tweede-kamer-wil-af-van-onnodige-keuringen-van-rijbewijs.


 


hopelijk wordt het snel beter, voor jou en tientallen dan wel honderden anderen. ik raad je aan om de vinger aan de pols te houden en regelmatig updates te vragen bij het cbr.


 


veel succes!


 


met vriendelijke groet,


danny


redactie kassa