Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Fietsverzekeraar verlaagt tarief met meer dan 50%, is een correctie vereist?

Toch een vraag: u heeft en verzekering afgesloten - dit kon alleen middels volledige afkoop? afkoop is toch alleen aan de orde als iemand iets/een overeenkomst voor de overeengekomen termijn voortijdig wenst te beëindigen? u bedoelt neem ik aan dat u de premie in één keer heeft betaalden dat is uiterst merkwaardig, zeker als dat alleen op die manier kon. ik ken meerdere fietsverzekeringen waar gewoon per maand premie wodrt betaald.
het lijkt mij zinvol om toch de klachtprocedure die er voor verzekeraars geldt een na te zien en ook eventueel te benutten. zie: https://www.verzekeringen.com/veelgestelde-vragen/waar-terecht-klachten-verzekering" target="_blank">https://www.verzekeringen.com/veelgestelde-vragen/waar-terecht-klachten-verzekering