Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 24-01-2020 08:32:25
Garantie & Verzekeringen

Uggs

Wat u kunt doen? hudson bay is failliet, u kunt zich dus hooguit wenden tot de curator. maar ja, of er nog iets te halen is....

daarmee houdt het op. de importeur uggs heeft niets met u te maken, daar hebt u geen overeenkomst mee gesloten.

en ook al zou hudson bay nog bestaan, dan had u zeker geen recht op nieuwe schoenen:


natte uggs bij sneeuw of regen
het is inmiddels algemeen bekend dat de ugg niet bedoeld is om op natte of sneeuwerige dagen te dragen. de laars laat namelijk water door. in de regen of sneeuw krijgt u beslist natte voeten wanneer u de uggs besluit te dragen. een groot nadeel aangezien uggs met name gekocht worden om in de gure wintermaanden te dragen. ugg australia heeft zelf in diverse media ook verschillende malen benadrukt dat uggs oorspronkelijk bedoeld zijn om thuis te dragen. ze kunnen zonder sokken gedragen worden en vormen thuis dan ook een soort slof. geen verre wandelingen in de regen of sneeuw dus met de uggs!

gevalletje niet goed onderzocht wat u ging kopen.