Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Uggs

Dit lijkt op misleidende reclame maar ja, men is failliet en uit nederland vertrokken. voor klachten etc. kan de curator worden benaderd maar of dat gelet op de hoogte van de door u geleden schade zinvol is lijkt mij niet het geval. u komt met uw claim ergens onderaan de lijst van andere vorderingen/claims en die van u is niet preferent.

het kan m.i. geen kwaad om toch even binnen te lopen bij een goede schoenmaker, mogelijk heeft die een oplossing maar ook dat is onzeker aangezien de schoenen kennelijk van niet waterdicht materiaal zijn gemaakt.
nog een tip, zoek via een zoekmachine met de term 'consumentenbeschermijng' en u ziet dat uw idee m.b.t. 1 jaar garantie onjuist is. u heeft onder meer recht op een product aan de verwachtingen die er aan gesteld mogen worden. zie bijv. https://www.consumentenbond.nl/juridisch-advies/garantie-reparatie/garantietermijn/garantie-binnen-garantietermijn" target="_blank">https://www.consumentenbond.nl/juridisch-advies/garantie-reparatie/garantietermijn/garantie-binnen-garantietermijn  en deze https://www.acm.nl/nl/onderwerpen/verkoop-aan-consumenten/wet--en-regelgeving/wetten-en-regels-voor-verkoop-aan-consumenten" target="_blank">https://www.acm.nl/nl/onderwerpen/verkoop-aan-consumenten/wet--en-regelgeving/wetten-en-regels-voor-verkoop-aan-consumenten  en 'garantie' dus verder kan gaan dan 1 jaar.