Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 26-01-2020 10:33:57
Winkels & Webshops

Leesmap.nl opzeggen

Halo familie de rooij , 

de voorwaarden : 



de huurovereenkomst kan worden beëindigd met inachtneming van een opzegtermijn van één maand voor afloop van de contractuele huur periode. de huurovereenkomst wordt na de contractuele huurperiode telkens stilzwijgend met 3 maanden verlengd. opzegging in de verlengde huurperiode dienen uiterlijk 1 maand voor afloop van deze periode door leesmap.nl te zijn ontvangen anders vindt wederom een stilzwijgende verlenging van 3 maanden plaats.
opzegging van de huurovereenkomst kan op dezelfde wijze worden gedaan als waarop u de huurovereenkomst bent aangegaan (telefonisch, internet ) de voorkeur wordt echter gegeven aan een schriftelijke opzegging per gewone of aangetekende post. de ontvangstdatum van uw opzegging wordt gebruikt om de laatste levering te bepalen. proefabonnementen eindigen, zonder opzegging vereist is, na het verstrijken van de lopende proefperiode.
de leesmap dient na één week in goede staat te worden ingeleverd bij de bezorger. indien dit door afwezigheid van de huurder niet persoonlijk kan geschieden, zal de huurder er zorg voor dragen, dat de leesmap op een bereikbare plaats ligt. deze plaats dient door middel van een briefje op de deur of op andere wijze kenbaar gemaakt te worden gemaakt. indien de huurder hiermede in gebreke blijft zal leesmap.nl het recht hebben de huursom voor de niet ingeleverde leesmap van de huurder te vorderen tot aan het tijdstip dat genoemde leesmap wel wordt ingeleverd. de huurder welke de bezorger op welke wijze dan ook niet in staat stelt de wekelijkse omruiling van de leesmap te verzorgen kan geen rechten op restitutie van de huursom doen gelden.
de huursom van de leesmap dient te allen tijde vooruit betaald te worden. indien een huurder welke de huursom per week vooraf contant voldoet, zal deze in gebreke zijn indien gedurende een periode van 3 (drie) weken geen betaling is ontvangen. indien een huurder welke de huursom vooraf per factuur voldoet, zal deze in gebreke zijn indien de betaling van deze factuur niet heeft plaatsgevonden in uiterlijk de 4e (vierde) week van de lopende periode. indien een huurder welke de huursom per automatische incasso vooraf voldoet, zal deze in gebreke zijn indien er twee maal geen incasso heeft kunnen plaatsvinden. indien huurder in gebreke is zal leesmap.nl het recht hebben de levering te onderbreken totdat de huurachterstand is voldaan. het onderbreken van de levering wegens huurachterstand, geeft de huurder geen recht op restitutie over de niet ontvangen leesmappen, doch dient ook deze te betalen alvorens de levering zal worden hervat.
indien een huurder zich op welke wijze dan ook niet aan zijn huurverplichtingen houdt, zal leesmap.nl het recht hebben om de volledige huursomverplichting voor het totale aantal weken dat de afnameverplichting nog geldt aan de huurder in rekening te brengen. dit ter dekking van reeds bestelde en/of ingekochte tijdschriften en premiums. 

de volledige voorwaarden , klik op de rode regel . 

https://mijn.leesmap.nl/algemenevoorwaarden" target="_blank">https://mijn.leesmap.nl/algemenevoorwaarden