Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 26-01-2020 10:51:27
Winkels & Webshops

Leesmap.nl opzeggen

Mijn eerste reactie is: zie de al gegeven reacties en ook de verwijzing naar de voorwaarden. indien er sprake is geweest van eenzijdige wijzigingen in de leveringsvoorwaarden zou dat in beginsel reden kunnen zijn geweest op per onmiddelijk op te zeggen maar dat 'per onmiddelijk'heeft u nagelaten. en ook qua eventuele verdere kosten: gewoonweg even de vier weken opzeg termijn aanhouden is de meest eenvoudige en ook 'hoopinvermijdende' manier.

maar na even verder nadenken: u heeft opgezegd, op dat moment is dan wel de 4 weken termijn gaan lopen. men dient dus dan nog wel te leveren! ik maak uit uw vraag op dat dat niet (is) gebeurt en dat is reden dat ik u dan adviseer hen nogmaals een brief te zenden met daarin a. de melding dat u uw opzegging heeft bedoeld als opzegging voor beëindiging 4 weken na ontvangst van uw opzeggingsbrief en vorder daarin ook de levering gedurende die periode en vorder tevens intrekken van hun betalingsvordering! die is dan m.i. onrechtmatig. kijk even bij de tekst van http://www.wetboek-online.nl/wet/bw6/74.html" target="_blank">http://www.wetboek-online.nl/wet/bw6/74.html om daar mogelijk nog een zinsnede uit te halen die aangeeft dat men naar uw mening eenzijdig in gebreke blijft. u kunt ook nog overwegen om nader advies te vragen resp na te gaan of men een voorbeeldbrief voor u heeft bij http://www.juridishloket.nl" target="_blank">www.juridishloket.nl

het is aan u wat te doen.