Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Garantie claimen samsung bij mediamarkt niet te doen!

Dit is dan hoe dan ook weer eens een situatie waar een mediamarkt medewerker de consumentenwetgeving niet kent! u heeft in deze niets met samsung van doen!
voor u als consument is de fabrieksgarantie niet aan de orde maar de consumentenwetgeving waar ik u nu enkele verwijzingen naar geef. hoe dan ook kan er ook m.i geen enkele sprake van zijn dat de garantie van tablets duurder dan € 300 een garantieperiode van drie jaren zou zijn. dat lijkt meer op een 'efteling sprookje). de verwijzingen die ik geef zijn aanvullen op al gegeven reacties en voor u ter nadere info m.b.t. de verantwoordelijkheid die de verkoper heeft:

voor meer algemene info deze: https://www.consumentenbond.nl/juridisch-advies/garantie-reparatie/garantietermijn/garantie-binnen-garantietermijn" target="_blank">https://www.consumentenbond.nl/juridisch-advies/garantie-reparatie/garantietermijn/garantie-binnen-garantietermijn  en deze van de autoriteit consument en markt: https://www.acm.nl/nl/onderwerpen/verkoop-aan-consumenten/wet--en-regelgeving/wetten-en-regels-voor-verkoop-aan-consumenten" target="_blank">https://www.acm.nl/nl/onderwerpen/verkoop-aan-consumenten/wet--en-regelgeving/wetten-en-regels-voor-verkoop-aan-consumenten en m.b.t aanvaardbare gemiddelde levensduur voor een laptop https://www.consumentenbond.nl/test/elektronica/levensduur-digitale-producten" target="_blank">https://www.consumentenbond.nl/test/elektronica/levensduur-digitale-producten en de letterlijke wetgeving: 

http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/17.html" target="_blank">www.wetboek-online.nl/wet/bw7/17.html


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/18.html" target="_blank">www.wetboek-online.nl/wet/bw7/18.html  en eventueel verder


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/20.html


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/21.html  


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/22.html


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/23.html


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/24.html
http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/25.html