Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mo
mof - 27-01-2020 12:27:55
Garantie & Verzekeringen

Garantie claimen samsung bij mediamarkt niet te doen!

De wettelijke garantie geldt het eerste halfjaar: de verkoper moet aantonen dat het defect niet onder de garantie valt om het te kunnen weigeren. na het eerste half jaar heeft
u de plicht aan te tonen dat het defect wel onder de garantie valt. mediamarkt mag geen rapport eisen van u, namelijk, als u op een andere manier aannemelijk kan maken dat het defect niet door verkeerd gebruik is veroorzaakt moet mediamarkt dit gewoon accepteren. als mediamarkt dit wel eist dan zijn zij gehouden om de kosten daarvan terug te betalen indien het apparaat onder de garantie valt. omdat u al een claim heeft ingediend is de garantietermijn gestuit, u heeft dus de tijd (redelijk) om het apparaat te laten beoordelen bij een onafhankelijk deskundige.