Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mo
mof - 27-01-2020 12:37:46
Garantie & Verzekeringen

Mag een verzekeraar zomaar verzekering stoppen?

Het is niet zomaar stopzetten, u heeft schade gereden, die blijkbaar op jaarbasis hoger uitvalt dan het gemiddelde. 20 schadevrije jaren is mooi, alleen, u wordt ouder en daar wordt ook naar gekeken door de verzekering. het is niet netjes van all secur om u zo aan te schrijven. maar, heeft u al een medewerker gebeld?
verder wordt de verzekering niet stopgezet, maaar aangepast. de vraag die all secur zich verder zal stellen is waarom u bent overgestapt en dan gelijk schade veroorzaakt.
u zou om te beginnen kunnen opvragen wat onder "bovengemiddelde schade" wordt verstaan. want: een gemiddelde wordt berekend over een set data waar in het algemeen data onder het gemiddelde voorkomen, en dus ook data boven het gemiddelde voorkomen: anders zou iedereen exact hetzelfde bedrag claimen. uw bovengemiddelde schade moet dus wel echt ver boven dat gemiddelde liggen om als niet normaal te worden bestempeld.