Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 30-01-2020 14:49:22
Vakantie & Reizen

Heeft iemand ervaringen met vakantiestunt?

Hallo m.tiepel , 

 ik ben bang dat wanneer ik definitief boek, er nog een aantal addertjes onder het gras verborgen zitten.

de voorwaarden : 


4.1 offertes zijn te allen tijde herroepbaar vanwege gewijzigde beschikbaarheid en andere externe oorzaken.


4.2 prijzen in offertes zijn inclusief btw, tenzij anders staat aangegeven.


4.3 fouten en vergissingen op de website van vakantiestunt.nl of andere (schriftelijke) informatiedragers van vakantiestunt.nl zoals brochures of de nieuwsbrief, kunnen vakantiestunt.nl niet binden.


4.4 de aangeboden prijs en inhoud van een offerte zijn slechts geldig op basis van beschikbaarheid en onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen bij dienstverlenende partners (luchtvaartmaatschappijen, accommodaties, duikcentra ed.).


4.5 indien tijdens het boeken blijkt dat er geen beschikbaarheid meer is, zal vakantiestunt.nl haar uiterste best doen een alternatieve en minimaal gelijkwaardige accommodatie te boeken. dit uiteraard in goed overleg met de reiziger.


4.6 een reisovereenkomst tussen vakantiestunt.nl en de reiziger komt tot stand na aanvaarding van een offerte (telefonisch of per e-mail) of na een definitieve boeking via de website van vakantiestunt.nl.


4.7 eventuele diensten, lokale excursies, extra duiken ed. maken alleen deel uit van de reisovereenkomst indien deze uitdrukkelijk in de schriftelijke bevestiging (boeking) zijn opgenomen. een verwijzing naar de mogelijkheid deze zaken ter plekke af te nemen, geldt niet als dusdanig. 

7. niet inbegrepen


bij de reissom zijn volgende zaken niet inbegrepen (tenzij expliciet anders vermeld):


- uitreisbelastingen, visumkosten, maaltijden, duikvergunningen, brevetkosten, lesboeken, marine park fees, huurkosten voor duikuitrustingen, bagagetoeslagen (luchtvaartmaatschappijen), fooien, uitgaven van persoonlijke aard, eventuele gidsdiensten, reisverzekering, annuleringsverzekering, duikverzekering (i.v.m. deco chamber), vaccinaties ed..


- havengelden en eventuele brandstoftoeslagen bij liveaboards. deze dienen (tenzij anders vermeld) aan boord te worden voldaan.


 


- tenzij anders vermeld zijn de getoonde reissommen per persoon op basis van een gedeelde 2-persoonskamer. soms is het mogelijk om een 3-persoonskamer te boeken. een 3-persoonskamer is bijna altijd gebaseerd op een 2-persoonskamer met een extra bed. het gaat hier veelal om een eenvoudig bed/matras dat bijgeplaatst wordt en niet altijd van dezelfde kwaliteit is als het hoofdbed. indien beschikbaar kan een 1-persoonskamer worden geboekt, veelal tegen een toeslag. 

voor de volledige voorwaarden , klik op de rode regel . 

https://www.vakantiestunt.nl/algemene-voorwaarden" target="_blank">https://www.vakantiestunt.nl/algemene-voorwaarden